Sora Paraschiva

Sora ParaschivaSora Paraschiva deschide pravila de datele personale telefonic. Este cea mai puternică din toate timpurile şi vine acum cu cele mai punternice leacuri.

Ea deţine tămâie sfinţită la mormântul lui Iisus, smirnă, miruri, unsori de dragoste, fructul dragostei şi multe altele. Ea are puterea prin rugăciuni şi cu leacuri descântate de a aduce persoana iubită în 24 de ore, de a desface cununii legate, lecuieşte beţia, împacă familii dezbinate, face ritualuri de spor în casă şi în afaceri şi multe altele.

Toate acestea le poate rezolva pe datele personale, de la distanţă!!

Cu toată responsabilitatea şi grija pentru mântuirea voastră, vă îndemn să vă păstraţi credinţa. De a face astăzi cuiva bine şi mâine de la altul îţi vine. Dumnezeu două scări are! Să urce şi să coboare, binele de rău te scapă, să-l arunci chiar şi în apă. Mergi, munceşti ca să ai şi la om sărac să dai, când dai la cei nevăzuti, pe Dumnezeu îl imprumuţi. Nici banii, nici promisiunile deşarte, nici câştigul de moment, nici rangurile ori fericirea trecătoare, nimic nu e mai de preţ ca dreptatea şi credinţa.

Dezleg farmece şi blesteme, vindec boli de piele, alcoolism, impotenţă şi împac pe cei ce se iubesc dar s-au despărţit, soţ şi soţie sau părinţi cu copii. Împreunez pe cei sortiţi de Dumnezeu, scot argintul viu, fac să fie spor în casă şi în afaceri, lucrez pentru binele oamenilor.

PENTRU DATELE DE CONTACT A SOREI PARASCHIVA CLICK AICI.


2 Responses to “Sora Paraschiva”

Leave a Reply