Vrăjitoarea Mama Lucica

Vrăjitoarea Mama LuciaMama Lucica este una dintre cele mai vestite vrăjitoare din România. Locuieşte în Buftea şi primeşte zilnic numeroase vizite ale oamenilor necăjiţi, pe care îi ajută cu puterile şi cu harul său magic.

A început să practice vrăjitoria la vârsta de 12 ani, la îndemnul tatălui ei, un vraci renumit în toată ţara, care practica magia tibetană şi indiană.

Multe din secretele acestor magii le-a învăţat de la călugări, în vremea în care a fost discipol la o mânăstire din Căldăruşani.

Altele le-a deprins de la bunica şi de la mama lui, care proveneau dintr-un neam renumit de vrăjitori, stabilit la Curtea domnească din Târgovişte.

Domnul ţării şi familia lui cereau permanent sfatul şi se interesau cu atenţie de viitorul lor, le ascultau şi le preţuiau. Mama Lucica a fost prima lui fiică, prima născută, având datoria să ducă tradiţia familiei mai departe şi moştenind în acelaşi timp, puterea de a dezlega tainele magiei.

Vrăjitoarea Mama Lucica practică vrăjitoria tradiţională, săvârşindu-şi ritualurile în miez de noapte, pe lună plină şi sub cer înstelat.

Scapă oamenii de blesteme grele şi de suferinţe copleşitoare. Aduce fericirea în cupluri şi în casă, vă apără de primejdii şi de orice problemă aveţi.

Apelaţi cu încredere la ea dacă vă aflaţi în mare impas.

PENTRU DATELE DE CONTACT A MAMEI LUCICA CLICK AICI.


2 Responses to “Vrăjitoarea Mama Lucica”

Leave a Reply