Vraciul tămăduitor Miron Valahu

Vraciul tămăduitor Miron ValahuCel mai în vârstă şi plin de har vraci, tămăduitor din România, în vârstă de 72 ani, MIRON VALAHU, care a primit har de la Dumnezeu pentru a ajuta şi alina problemele celor cu necazuri şi probleme, dezleagă farmece, vrăji, blsteme, împreunează pe cei despărţiţi, face de cununie pentru a-i ajuta pe cei care nu şi-au găsit sortitul sau sortita, face de noroc şi reuşite în afaceri, alungă ura şi invidia, necazurile de la casa omului.

Cunoaşte secretele cele mai vechi dar şi cele mai noi pentru a dezlega orice rău.

Dacă aveţi nevoie de a găsi lumină în rezolvarea problemelor, atunci apelaţi cu mare încredere la serviciile mele. Rezultate garantate 100% telefonic, de la orice disanţă vă aflaţi şi în orice ţară, numai pe baza datelor de naştere, nume de botez.

Rezultate garantate 100% !!

PENTRU DATELE DE CONTACT A VRACIULUI TĂMADUITOR MIRON VALAHU CLICK AICI.


6 Responses to “Vraciul tămăduitor Miron Valahu”

 • ionut Says:

  Cum pot sa iau legatuta cu d-voastra?

 • Grup Says:

  Buna seara

  Catre administratorul site-ului ( evaluatorul vrajitoarelor din Romania)

  Suntem mai multe persoane inselate de catre doamnele Ciresica, Cerasela si Rodica Gheorghe. Avem rugamintea de asemena sa luati in seaman si solicitarea noastra de a nu le mai acorda acces pe site-ul dvs pentru a evita ca si alte persoane sa treaca prin experientele noastre.
  Am lasat destule commenturi, dar va rugam sa ne ajutati ca acestea sa fie primele care apar atunci cand sunt cautate aceste Doamne.
  Vrem sa va spunem ca pe langa faptul ca cer mii de euro, cer si produse alimentare si nealimentare toate inmultite cu 9. Nu sunt persoane de buna credinta care sa inteleaga durerea omului care apeleaza la si la astfel de metode. Sunt persoane care, vad ca esti la ananghie s trag pe tine, sub pretextul ca cere spiritul. Iar daca trec lunile si constati cu stupoare ca nu se intampla nimic, dau vina pe faptul ca nu crezi in „puterea” lor.
  Rugam oamneii care au aceste intentii, ca inainte sa faca greselile noastre, sa vada filmuletele de pe internet in care apar aceste Doamne. Sunt sigura ca se vor convinge. Noi nu am facut-o si acum platim un pret mult prea mare. Noi am facut-o acum, iar pentru noi a fost mult prea tarziu.
  Nimic din ceea ce spun nu este real. Sunt doar „prafuri in ochi”.
  Va rugam sa ne sustineti si sa ne ajutati prin protejarea altor oameni si de a posta aceste randuri.
  Apelam, pentru ca am vazut ca ati luat initiativa si impotriva altor 2 sarlatani, si va rugam ca sa luati aceasi initiativa si in cazul acesta.

  Cu deosebit respect!

 • LILIANA Says:

  CUM VA POT CONTATA

 • LILIANA Says:

  Cum pot lua legatur cu dumneavoastra

Leave a Reply