Vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Vrăjitoarea Rodica GheorgheLidera incontestabilă a vrăjitoarelor din România, recunoscută în toată mass-media de la noi şi prezentă la multe canale de televiziune din alte ţări, Rodica Gheorghe, unica fiică a Mamei Omida, faimoasa vrăjitoare a cuplului Ceauşescu, a ales Portalul Vrăjitoarelor din România.

Este singura vrăjitoare care a prezentat România la cel mai mare concurs de vrăjitoare care s-a ţinut recent în Ucraina, intitulat „Bătălia vrăjitoarelor”.

Aici a fost desemnată ca fiind a treia vrăjitoare din lume cea mai puternică şi a putut să demonstreze lumii întregi că este cu adevărat cea mai puternică din România şi din sud estul Europei. Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc să aducă persoana iubită înapoi, persoanele care doresc să-şi cunoască viitorul sau care cred că au probleme venite din farmece, persoanele cu boli fără leac, pot să apeleze cu încredere la vrăjitoarea Rodica Gheorghe şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

PENTRU DATELE DE CONTACT A VRĂJITOAREI RODICA GHEORGHE CLICK AICI.


3 Responses to “Vrăjitoarea Rodica Gheorghe”

 • andreea Says:

  analfabeta dracului ce esti ,ordinaro lidera escroacelor,se inbogatesc profitand de pe urma nenorocirilor bietilor oameni…arse pe rug meritati tiganci imputite ce sunteti

 • Anonima Says:

  Corect, profita de pe urma oricui, iar daca te razgandesti ai parte de blesteme

 • Ioana Says:

  Nici doamna asta nu o sa va ajute cu nimic. Mie mi-a luat banii, la fel ca Ioana Cristina, Ciresica si Elena si atat.

  Rugati-va la Dumnezeu pentru ca el e cel mai puternic. Nu se merita sa dati banii la ele. Aceiasi greseala am facut-o si eu. Fara rezultat si doar cu regrete.

Leave a Reply