Tămăduitoarea Sunita Maria

Tămăduitoarea Sunita MariaAi obligaţia de a o trai chiar dacă te afli într-un impas al vieţii. Sunita este ajutorul şi speranţa tuturor celor cu probleme şi necazuri. Sunita este cunoscatoarea celor mai puternice ritualuri de magie albă, deţinătoarea tainelor astrologiei şi chiromantiţi.

A fost premiată cu coroana de aur pentru miile de cazuri dificile uneori imposibile, rezolvate cu succes. Lucrează cu Duhul Sfânt împreună cu maica Teodora şi părintele Anastasie, rezolvă cazuri lipsite de orice speranţă. Foarte multe persoane sufera de diverse probleme din cauza farmecelor şi a blestemelor care sunt trimise asupra lor, dar le este teamă să apeleze la cineva specializat şi cu har. Toata lumea trebuie să înţeleagă că magia albă este lasă de la Dumnezeu pentru a dezlega farmecele, blestemele şi efectele negative şi nu este un păcat să apelaţi pentru a vă rezolvă problemele.

Dragi cititori vreau să vă spun că necuratul se află printre noi şi foarte multe vrăjitoare-vrăjitori de magie neagră lucrează cu necuratul. Foarte mulţi oameni apelează la aceşti vrăjitori, care pentru o sumă de bani trimit farmece, blesteme asupra unor oameni nevinovaţi. De obicei aceste farmece sunt trimise pentru a le influenţa destinul să ia o altă întorsătură să se despartă de persoana iubită, să-şi destrame familiile, să cadă în patima alcoolului, să rămână impotenţi în cazul femeilor să nu mai poata avea copii sau pentru falimentarea unor afaceri. Vi se pot lega cununiile astfel încât să nu vă mai puteţi căsători 49 de ani. Mai sunt cazuri în care un bărbat sau o femeie apelează la practicanţii magiei negre pentru a acapară o persoană chiar dacă aceasta este căsătorită. Aceste farmece se pot manifestă în foarte multe feluri. Unele dintre simptomele farmecelor sunt: vise inexplicabile, începerea căderii părului, stări de ameţeală şi vomă, trosnituri pocnituri pe timpul nopţii în casă, găsirea unor obiecte străine în casă sau în curte. Pentru confirmarea acestor simptome este necesară o consultaţie specializată de urgentă.

Dragi cititori vreau să vă spun că nu trebuie să ne lăsăm prada necuratului sau efectelor lui distructive şi trebuie să luptăm pentru a învinge acest rău ce s-a abătut asupra noastră. Dumnezeu ne-a creat şi ne-a lăsat pe acest pământ să ducem o viaţă curată şi liniştită şi nu trebuie să mai aşteptăm să ni se întâmple necazuri grave. Trebuie să apelam cât mai urgent pentru că farmecele şi blestemele pe zi ce trece, prind puteri foarte mari putând să-i afecteze si pe cei dragi din jurul nostru. Daca credeti ca ati fost blestemat, nu mai aveti spor in casa, in afaceri, aveti vise inexplicabile, ati cazut in patima alcoolului, persoana iubita v-a parasit, sunteti impotent, simtiti ca totul se naruie in jurul dumneavoastra apelati cat mai urgent la Sfânta Biserică sau la mine şi vă promit că prin puterea Domnului împreună cu maica Teodora şi părintele Anastasie va vom ajuta să vă vindecaţi şi să găsiţi calea cea bună.

Tămăduitoarea Sunita este singura tămăduitoare şi clarvăzătoare din România acceptată de Sfânta Biserică. Tămăduitoarea Sunita moşteneşte acest har de vindecare de farmece şi blesteme din moşi-strămoşi încă din a 7-a generaţie fiind aleasa lui Dumnezeu şi înzestrată cu acest har de vindecare miraculoasă.

Mesaj pentru bolnavii care apelează la Doamna Sunita Maria, care sunt afectaţi de diverse afecţiuni medicale: Doamna Maria Sunita are puterea şi harul lăsate de la Bunul Dumnezeu de a vindeca oamenii de farmece, blesteme, vrăji şi nu are puterea de a vindeca pe cei care sunt bolnavi de afeţiuni medicale. Există foarte mulţi oameni care apelează la tămăduitoare pentru vindecarea unor afecţiuni medicale, dar unele din aceste tămăduitoare profită de disperarea acestor oameni şi le percep diverse taxe pentru vindecare. Doamna Maria Sunita îi sfătuieşte pe toţi aceştia să nu mai apeleze la tămăduitoare pentru acest tip de afecţiuni medicale, deoarece nu pot fi vindecate în acest mod, ci să urmeze calea medicală clasică pentru vindecare.

Sunita Maria vizionează într-o cruce sfânta veche de 300 de ani, pe care a moştenit-o din a patra generaţie, trecutul, prezentul şi viitorul tuturor persoanelor care apelează la dânsa. Dacă doamna Sunita constată că o persoană are farmece, vrăji sau blesteme poate viziona şi de către cine au fost trimise cât şi persoana care a plătit pentru ele. Sunita Maria are puterea de a desface aceste lucrături malefice şi a le rezolva în totalitate. Ea lucrează pentru toţi oamenii la fel, indiferent de starea lor materială. Diverse cazuri, care nu depind de Sunita Maria sunt îndrumate către Sfânta Biserică. Sfânta Biserică trimite deasemeni cazuri către Sunita Maria.

Multe cazuri care au fost rezolvate de alte tămăduitoare numai temporar, farmece, vrăji, dezlegate o perioadă de timp, s-au întors repede la persoanele în cauză, deoarece nu toate tămăduitoarele au har şi puteri definitive. Sunita Maria este una dintre puţinele tămăduitoare cu har protector, care rezolvă problemele oamenilor în totalitate şi definitiv.

Tuturor persoanelor care apelează la Doamna Sunita Maria pentru rezolvarea problemelor, după terminarea lucrărilor doamna Sunita Maria le face anumite ritualuri şi slujbe şi le trimite un talisman protector pentru ca farmecele ce vor mai fi trimise acelei persoane să nu mai poata avea efect.

Menţionam faptul că doamna Sunita nu intervine pentru schimbarea destinului omului ci doar la înlăturarea formelor malefice ce au dus la schimbarea acestuia pentru a lua o altă întorsatură.

Consultaţiile sunt gratuite şi se pot face pentru cei care nu pot ajunge la cabinelete doamnei Sunita şi prin intermediul telefonului pe baza unor date personale: data naşterii şi numele de botez.

PENTRU DATELE DE CONTACT A TĂMĂDUITOAREI SUNITA MARIA CLICK AICI.


One Response to “Tămăduitoarea Sunita Maria”

Leave a Reply