Tămăduitoarea Ioana-Cristina, Patroana Iubirii

Tămăduitoarea Ioana-Cristina, Patroana IubiriiAceasta miraculoasă femeie se află de-a lungul timpului în slujba oamenilor nevoiaşi, cu probleme şi necazuri lipsiţi de orice speranţă.

Datorită harului de vindecare miraculoasă a rezolvat mii de probleme ale oamenilor care i-au cerut ajutorul, le-a alinat suferinţele, le-a stins necazurile, le-a împărtăşit bucuriile, mărturie stând mulţumirile oamenilor din întreaga lume.

Această d-nă simplă dar totuşi magnifică datorită miracolelor înfăptuite de către dumneaiei prin puterea sfintelor rugăciuni pe care le face vă poate rezolva orice problemă pe baza datelor personale chiar şi de la distanţă prezicându-vă cu exactitate ce problema aveţi.

Rezolvă orice problemă legată de magie, risipeşte blestemele, alungă farmecele, împreunează cuplurile, vindecă viciile, beţia, fumatul etc., trateaza boli ale pielii sau diferite alte boli. Datorită miilor de cazuri rezolvate de împăcare a iubiţilor, a cuplurilor, a celor sortiţi de Dumnezeu a fost declarată Patroana Iubirii făcând cele mai puternice legăminte de dragoste.

Orice probleme aţi avea (în afaceri, în dragoste, căsnicie, la lucru, în casă etc.) nu ezitaţi să o sunaţi pe această doamnă minunată!

PENTRU DATELE DE CONTACT A TĂMĂDUITAREI IOANA-CRISTINA, PATROANA IUBIRII CLICK AICI.


7 Responses to “Tămăduitoarea Ioana-Cristina, Patroana Iubirii”

 • viorel Says:

  buna zioa ma numesc viorel…..am nevoe urgent de ajutorul dumnevoastre….doresc foarte tare sami intorc iubirea tel meu +3736988923 imi dati un bip si eu va sun

 • Evaluatorul vrăjitoarelor din România Says:

  Din cauza reclamaţiilor făcute (inclusiv la poliţie), doamna nu mai este recomandată nimănui. Dacă doriţi să rezolvaţi probleme de dragoste, vă recomandam pe Vraciul Iancu (vraciul-iancu@vrajitoare.eu), care este până acum are cele mai bune recomandări şi cele mai multe cazuri rezolvate. Şi nu în ultimul rând nu are nici o reclamaţie.

  • ioana cristina Says:

   cine a scris acest comentariu m-a salvat nu stiam ca ea este o mincinoasa. era sa cad in plasa ei, ma luat cu vrajeala, ca avem soarta comuna, pentruca avem acelasi prenume etc. urmaresc cu atentie acest blog in continuare, ca sa nu patesc si eu. OAMENI BUNI NU VA LASATI INSELATI DE ASTFEL DE NENOROCITE. apelati numai la cei care nu au comentarii despre tepuieli

 • cristian Says:

  sa te f*t in gura

 • Ioana Says:

  Nici doamna asta nu o sa va ajute cu nimic. Mie mi-a luat banii, la fel ca Ciresica, Elena si Rodica Gheorge si atat.

  Rugati-va la Dumnezeu pentru ca el e cel mai puternic. Nu se merita sa dati banii la ele. Aceiasi greseala am facut-o si eu. Fara rezultat si doar cu regrete.

 • trica alexandra Says:

  Asi vrea sa aflu cine ma suna cu numar ascuns daca e barbat asi vrea sa aflu

Leave a Reply