Vrăjitoarea Valentina Codreanca

Vrăjitoarea Valentina CodreancaÎn exclusivitate aveţi o şansă unică. Valentina Codreanca este prezentă în Italia la cererea cetăţenilor. Cabinete în Roma şi Milano.

Mă numesc Valentina Codreanca, sunt sora pământeană a Lunii, am fost născută sub pecetea harului divin. Am fost aleasă şi trimisă de Dumnezeu pentru a face bine pe pământ, ritualurile şi descântecele le moştenesc de la bunica mea iar harul şi puterile mi-au fost dăruite de divinitate prin binecuvântarea de a pătrunde şi lucra cu puterile Magiei Albe şi ştiinţa despărţirii binelui de rău.

La vârsta de 7 ani am avut primele clarviziuni, iar în jurul vârstei de 12 ani am dezlegat primele farmece şi blesteme. Leg răul şi îl arunc în haos, dezleg binele, semănându-l în trup şi suflet. Bolile omului sunt multe, precum păcatele, îmbolnăvind trupul şi sufletul, permiţând a se prinde farmecele şi blestemele.

De aceea lucrez cu puterea potrivnică răului, adică binele. Am ajutat în vindecarea unor boli incurabile, boli de piele, de nervi, depresii, am adus fertilitate şi virilitate acolo unde n-a fost niciodată sau s-a pierdut, am deschis sporul în casă şi în afaceri, am dezlegat cununii, am readus dragostea în sufletul împietrit, am scăpat multe persoane de influenţa nefastă a viciilor. Prezentându-vă datele personale, numele, zodia, vârsta şi aspectul fizic, vi se va face o caracteristică generală prin intermediul cărţilor de Tarot sau Tarot ţigănesc sau prin citit în palmă, cafea şi în stele, vă voi dezvălui ceea ce vă rezervă astrele, destinul, şi influenţele faste sau nefaste asupra prezentului, trecutului şi viitorului.

PENTRU DATELE DE CONTACT A VRĂJITOAREI VALENTINA CODREANCA CLICK AICI.


3 Responses to “Vrăjitoarea Valentina Codreanca”

  • ascosp2 Says:

    ANTEMA SA FIE PE TINE CEEEA CE INSELI LUMEA. LUCREZI CU DRACU DIN TINE CE TE CHINUIE SI CARE TI-A FOST TRANSMIS. MOLIFTELE SF VASILE CEL MARE SA FIE PE TINE DE CATE ORI INVOCII DRACII, SI PACALESTI LUMEA. PR. IOAN

  • radu Says:

    pana cand este vorba sa-i trimiti banii o gasesti la oriuce minut, dupa care dispare si nu mai raspunde la telefoane!

  • Carolina Says:

    Nu resolva nimic si nu vede nimic. Cind la trimis bani ii foarte disponibila, iam trimis total 2000. Cind nu mai ai bani nuti raspunde

Leave a Reply