Clarvăzătoarea Alisia

Clarvăzătoarea AlisiaAveți probleme, pe care le credeți nerezolvabile? Apelați la Clarvăzătoarea Alisia. Ea dezleagă farmece și cununii, împacă cupluri despărțite, vindecă alcoolismul, impotența. Totodată scoate argintul viu, ajută în afaceri. Vă ghicește, vă rezolvă garantat orice problemă.

Clarvăzătoarea Alisia are vizionări de mic copil, al căror secrete au fost explicate de domnul Ion Ţugui prin faptul că dânsa ştie să folosească câmpurile energetice şi are o inducţie telepatică extraordinară, toate verificabile însă din punct de vedere ştiinţific. Fenomenul de parapsihologie, din care face parte şi doamna Alisia, a fost studiat ani la rând de Ţugui, atras de secretele pe care acesta le conţine. Ceea ce l-a interesat pe el a fost dacă vrăjitoarele şi clarvăzătoarele chiar pot să facă ceea ce spun că pot să facă. Concluzia lui Țugui a fost, că clarvăzătoarea Alisia se numără între cei cu darul puterilor magice excepționale.

Clarvăzătoarea Alisia a fost învitată la saloanele de magie din Spania, Rusia, Maroc şi Brazilia, unde a dat dovadă că harul şi puterile sale sunt uluitoare. În 2014, pentru lucrarile speciale efectuate de Sânziene în Maroc, a fost premiată cu Globul de Cristal al Clarvăzătoarelor. Totodată, ea este una dintre cele trei clarvăzătoare – celalalte două fiind Clarvăzătoarea Mariela și Anamaria – invitate în SUA ca reprezentanții României la „Reuniunea Cercurilor Magice al vraciilor, vrăjitoarelor, clarvăzătoarelor și tămăduitoarelor”, eveniment care este ținut la fiecare 15 ani, și în 2015 se va desfășura în noaptea de Halloween.

Apelați cu încredere la dânsa la cabinetele ei din Galați și Brăila.

PENTRU DATELE DE CONTACT AL CLARVĂZĂTOAREI ALISIA CLICK AICI.


One Response to “Clarvăzătoarea Alisia”

  • Gianina Says:

    globuri… ce globuri, ca este a treia /mi este Mariela si Stefania/ care zice ca a castigat globul… atatea globuri nu exista pe tot Globul… am cautat pe tot internetul si nicaieri nu se pomeneste de acest premiu numai la 3-4 vrajitoare din Romania… concluzia mea este, ca acest premiu nici nu exista, a fost inventata de aceste tiganci, numai pentru abureala… ca sa le fie mai usor inselatoria…

Leave a Reply