Prezicătoarea Lylia

Prezicătoarea LyliaUtilizarea forțelor ascunse ale naturii este o parte integrantă a vieții de zi cu zi. Din acest motiv consider important recunoașterea acestora, fiindcă legea magiei este una singură, așa cum și viața noastră este una singură. Magia, prezicerea sunt o cale spre spiritul nostru, care dacă este echilibrată, poate aduce armonie cu noi înșine și cu mediul nostru înconjurător.

Cu experiența mea și cu cunoștințele mele sau uneori doar prezența mea doresc să vă fiu de ajutor.

Din copilărie am fost în legătură vie cu forțele invizibile ale naturii, dar această legătură dintr-adevăr a început în mod conștient de la vârstă de 16 ani – când o femeie din Szabolcs m-a luat sub aripile ei – și ca prim pas mi-a arătat folosirea cărților țigănești, iar după aceea m-a învățat să descântec și să comunic cu duhii.

Mindennapi életünk szerves része a természet rejtett erőinek használata, éppen ezért tartom fontosnak, hogy felismerjük ezek törvényszerűségeit. Csak egyféle mágia létezik, mint ahogy élet is csak egy van – de, hogy milyen ruhában jelenik meg, hogy minek nevezzük, az már csak rajtunk múlik. Ahogy az is, hogy milyen szándékkal nyúlunk ehhez a tudományhoz. A mágia, a jóslás is csak egy út, melyen keresztül közelebb kerülhetünk valódi lényünkhöz, általa harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és így a környezetünkkel is.

Ezen az úton szeretnék útitársatok lenni, tapasztalataimmal, tudásommal vagy olykor csak jelenlétemmel segíteni.

Gyermekkoromtól kezdve élénk kapcsolatban álltam a természet láthatatlan erőivel, de igazán tudatosan 16 éves koromtól kezdtem el foglalkozni egy – a szabolcsi boszorkány hittel élénk kapcsolatot tartó – asszony szárnyai alatt. Ő mutatta meg a cigánykártya jóslás rejtelmeit, megtanított rontáslevételre, szellemidézésre, és mesélt, mesélt hosszú estéken keresztül történeteket, melyeknek vagy részese volt, vagy hallott róluk.

PENTRU DATELE DE CONTACT AL PREZICĂTOAREI LYLIA CLICK AICI.


Leave a Reply