Vrăjitorul Václav

Vrăjitorul VáclavVrăjitorul Václav este renumit el fiind fondatorul celui mai mari eveniment magic din Europa de Est, Festivalul Anual al Vrăjitoarelor din Ladronka, Cehia.

El susține, că nu numai istoria ocultismului ci si istoria religiilor ne-au transmis viziuni împlinite în timp. Nu se referă la prejudecățile care mai există legat de viziunile și vizionarii, unii le neagă, alții le respectă. Vrăjitorul Václav știe, că la o analiză atentă a relației dintre fenomenele și evenimentele cuprinse în caracterizarea lor vom fi șocați de capacitatea unei persoane de a vedea în viitorul apropiat, a depista soarta unor oameni, inclusiv gloria sau decăderea, succesul sau eșecul. Adică a vedea la oameni, ceea ce ei nu bănuiesc.

Vrăjitorul Václav nu este un simplu vrăjitor sau ghicitor. El nu recunoaște, ca fiind viabile numai cărțile de tarot, zodiile ungurești, bobii sau cafeaua. El practică magia albă, învingătoare a magiei negre. Lucrările de mai sus enumerate le consideră roditoare NUMAI împreună cu astrologia și exorcizările printr-o cruce veche de argint.

Crucea lui este specială, și cu ajutorul acestuia vrăjitorul Václav încă de la începutul viziunii (celor ce-i solicita ajutorul), le spune dacă persoana este destinată de la Dumnezeu cu necazul pe care îl are. Dacă vizionează, că destinul este înfluențat de forme malefice, vrăji, farmece sau blesteme, lucrătura de diavol – NUMAI ATUNCI intervine și garantat rezolvă cazul. Acesta a fost și este testat încă de la vârsta de 7 ani de către oamenii de știință. Dotat în psihologie și parapsihologie, astrologie și magie albă, el este un adevărat vizionar cu har Sfânt lăsat de la Dumnezeu.

PENTRU DATELE DE CONTACT AL VRĂJITORUL VÁCLAV CLICK AICI.


24 Responses to “Vrăjitorul Václav”

Leave a Reply