Schimbare proprietar la blog

Vă anunțăm, că blogul Vrăjitoare Online a fost împărțit între proprietari, și că pe blogul aflat pe vechiul domeniu vrajitoareonline.wordpress.com nu mai dispunem noi. Materialele postate și comentariile aferente până în data de 31 martie puteți citi pe ambele bloguri, dar cele după această dată sunt diferite, depinde pe ce domeniu au fost postate.

La fel nu mai aparține de noi nici vechiul blog vrajitoareromania.wordpress.com momentan  suspendat de către WordPress.com din cauza unui proces intentat de un vraci, fiindcă au apărut comentarii neadevărate despre el. În urma acestui eveniment s-a produs și împărțirea blogului, fiindcă peoprietarii nu s-au putut înțelege în politica viitoare a funcționării siteului.

Totodată, vă anunțăm că adresa de email Yandex a rămas la partea care dispune de blogurile mai sus menționate.


4 Responses to “Schimbare proprietar la blog”

 • gyuri Says:

  am nevoie de o vrajitoare buna! puteti sa-mi recomandati pe cineva?!

 • cristina Says:

  oameni buni, ajutati-ma cu o recomandare, am nevoie de un vrajitoare buna.

  am facut din pacate o prostie majora 3 ani jumate (ianuarie 2013), am lasat in paragina o lucrare, totodata, aveam si debit la vrajitoarea respectiva. pana august anul curent nu s-a intamplat nimic, dar acum toate se intampla asa, cum a zis vrajitoarea in 2013. au murit 21 persoane in rudenia mea numai in acest an. problemele financiare vin una dupa alta in toata rudenia mea, ex. firma tatalui meu (case de amanet) a fost talhrit, dupa care am avut un incendiu si dupa aceste evenimente a dat faliment. tatal meu s-a sinucis din cauza asta.

  as putea sa continui fara sfarsit 🙁 si eu am incercat sa ma sinucid de 3 ori, fara succes. intotdeauna s-a intamplat ceva si la a treia tentativa am ramas paralizata la ambele picioare

  va rog din suflet dati-mi un sfat la cine sa apelez pentru terminarea lurarii si inaturarea problemelor. as da orice numai sa scap de aceste probleme in sir. la vrajitoarea la care am fost nu ma pot intoarce am aflat, ca a murit in decembrie anul trecut. in Romania sunt numai tepare in alte parti am gasit numai oameni, care fug de acest caz.

 • mihai Says:

  evaluatorul vrajitoarelor, de ce apar asa tarziu comentariile?

 • zoltan Says:

  mai scrie cineva aici?

Leave a Reply